Arbeidsdeskundig rapport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een arbeidsdeskundig rapport voor u kan maken? Neem dan gerust contact op met Puls! Wij zijn gespecialiseerd in het doen van arbeidsdeskundig onderzoek, in allerlei verschillende branches. Daarom bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Als een medewerker langere tijd ziek is, kan arbeidsdeskundig onderzoek helpen om inzicht te krijgen in de situatie. Aan de hand van verschillende vragen komt de deskundige er achter of het nog mogelijk is voor de werknemer om te re-integreren in zijn of haar huidige functie. Dit wordt uiteraard transparant gerapporteerd aan de werkgever.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neen dan contact op!

Arbeidsdeskundig rapport laten maken door Puls

Als er een medewerker uitvalt door (langdurig) ziek zijn, dan wordt er vanuit de Wet Verbetering Pootwachter verwacht dat beide partijen er alles aan doen om de re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als de werkgever hier niet in mee gaat, kan er een loonsanctie volgen van één jaar. Dit betekent dat u als werkgever nog 1 jaar het loon aan uw medewerker moet betalen en in de tussentijd heeft u de tijd om alsnog aan uw plichten te voldoen. De arbeidsdeskundige van Puls kan u helpen een loonsanctie te voorkomen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen bij al uw vragen. Vul het formulier in, stuur ons een mail of bel ons, zodat we u zo snel mogelijk van alle informatie kunnen voorzien. Puls staat voor u klaar!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.