Arbeidsdeskundig onderzoek wanneer

Een welbekende vraag; Arbeidsdeskundig onderzoek wanneer ? Daar kan Puls u bij helpen! Het is namelijk belangrijk bij langdurig ziekteverzuim wel tijdig in te grijpen. Ziekteverzuim is complex en hoe langer het duurt hoe complexer het gaat worden. Door te laat te anticiperen gaat er kostbare tijd verloren. Als uiteindelijk blijkt uit her arbeidsdeskundig onderzoek dat er geen of te weinig mogelijkheden zijn om bij de eigen werkgever terug aan de slag te gaan, dan gaan we de mogelijkheden bij een andere medewerker onderzoeken.

Kortom, Puls helpt u verder! Neem gerust contact met ons op over de vraag arbeidsdeskundig onderzoek wanneer.

Arbeidsdeskundig onderzoek wanneer en hoe gaat dit in zijn werk?

Afhankelijk van de situatie en uw wensen kan het arbeidsdeskundig onderzoek u antwoord geven op één (of meer) van onderstaande vragen:

  • Is de eigen functie voor betrokken werknemer nog geschikt
  • Zal door het inzetten van aanpassingen en voorzieningen de functie alsnog geschikt worden?
  • Is herplaatsing in een andere functie bij de eigen werkgever te realiseren?
  • Zijn er mogelijkheden op een extern gericht re-integratietraject? Zo ja zijn deze noodzakelijk?

Naast dat het onderzoek op bovenstaande vragen antwoord geeft, ontvangt u van ons een concreet advies met daarin de stappen die nodig zijn de medewerker zo snel mogelijk aan het werk te helpen. Wij geven dan aan welk vervolgtraject wenselijk is. Indien het werk niet passend of passend te maken is, adviseren wij u welk vervolgtraject wenselijk is. De rapportage geeft u een arbeidsdeskundige onderbouwing.

Wilt u alvast meer informatie over het arbeidsdeskundig onderzoek van Puls? Dan kunt u via de website gemakkelijk meer informatie hierover aanvragen.

Vraag het ons!

Heeft u vragen? Of heft u nog niet de antwoorden gevonden die u zoekt? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij zorgen dat u verder komt! U kunt uw vragen mailen naar servicedesk@pulsinzetbaarheid.nl.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.