Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 2

Wilt u meer informatie over een arbeidsdeskundig onderzoek spoor 2? Wij, van Puls, kunnen u verder helpen! Een 2e spoor re-integratietraject is het doel het vinden van een passende baan buiten de eigen werkgever om. Het is dan immers in een eerder spoor niet gelukt om een oplossing te vinden tussen de werknemer en de huidige werkgever. Door vervolgens arbeidsdeskundig onderzoek in te schakelen kan er actief gekeken worden naar de ambities, interesses en vaardigheden van de werknemer en de bijbehorende mogelijke functies bij nieuwe werkgevers.

Bent u benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 2 | Puls helpt u verder!

De arbeidsdeskundigen van Puls geven objectief advies over de mogelijkheden in arbeid. Dat is soms confronterend, maar zal altijd leiden tot meer inzicht en specifieke adviezen over de vervolgstappen. Soms gebeurt er iets in het leven van een werknemer, waardoor er beperkingen optreden in het functioneren. Deze beperkingen kunnen bijvoorbeeld van medische aard zijn, maar kunnen ook te maken hebben met de leeftijd, nieuw-ingevoerde technieken, organisatieveranderingen of een ingrijpende gebeurtenis in de privésituatie.

Deze beperkingen kunnen als gevolg hebben dat iemand zijn of haar eigen werk niet meer (of niet volledig meer) kan verrichten. In dat geval is het belangrijk om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn; in eerste instantie bij de huidige werkgever en eventueel bij een andere werkgever (zoals bij het spoor 2-traject). Hierbij kunnen de specialisten van Puls u en/of uw bedrijf verder helpen.

Kom in contact met Puls!

Heeft u nog vragen over een arbeidsdeskundig onderzoek spoor 2 of bent u geïnteresseerd geworden in een van onze diensten? Wacht niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers. Puls helpt u graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.