Arbeidsdeskundig onderzoek kosten

Bent u benieuwd naar de arbeidsdeskundig onderzoek kosten? Dat kunnen we goed begrijpen. Daarom gaan wij graag met u om tafel om de mogelijkheden en de kosten in uw situatie te bespreken, zodat alles transparant blijft. Uiteraard kunnen de kosten per situatie verschillen. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de duur van het traject en hoeveel begeleiding er nodig is.

Benieuwd naar wat Puls voor uw organisatie kan betekenen? Kom met ons in contact!

Arbeidsdeskundig onderzoek kosten | Puls staat voor u klaar

Als een medewerker langere tijd ziek is, kan het soms onduidelijk zijn wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het terug keren naar de werkvloer. Soms is er in de tussentijd veel veranderd, waardoor de belastbaarheid van de werknemer niet meer aansluit bij de belasting van de functie. Dit kan zowel op mentaal als fysiek vlak het geval zijn. Daarom is het belangrijk om arbeidsdeskundig onderzoek te laten verrichten.

Tijdens dit onderzoek zal de arbeidsdeskundige antwoord geven op een aantal vragen, waardoor duidelijk wordt of het voor de medewerker mogelijk is om terug te keren naar zijn of haar functie. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar de mogelijkheden om ergens anders een functie te vervullen. Dit noemen we spoor 2.

Kom in contact!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot arbeidsdeskundig onderzoek? Of wilt u meer informatie over onze andere dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Puls helpt u en uw organisatie graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.