45 plus loopbaanadvies

Bent u op zoek naar meer informatie over een 45 plus loopbaanadvies? Dan bent u bij Puls helemaal aan het juiste adres! Onze consultants brengen samen met de medewerker zijn of haar mogelijkheden, interesses en ambities in kaart. Vervolgens zal er gekeken worden naar de huidige werksituatie en of deze mogelijkheden en ambities hier bij passen. Zo kunnen wij onderbouwd gaan bepalen of u op de juiste plek zit of dat u juist op zoek zult moeten gaan naar een nieuwe functie en/of nieuwe werkgever.

Benieuwd geworden naar het verloop van onze loopbaanadvisering? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

45 plus loopbaanadvies | Puls staat graag voor u klaar!

Maar wat houdt loopbaanadvisering nou precies in? Tijdens dit traject gaan onze deskundige consultants samen met u kijken naar de optimalisatie van uw loopbaan. Op basis van gesprekken en opdrachten proberen wij te achterhalen welke stappen u het beste kunt nemen om in de toekomst weer meer plezier in uw werk te krijgen. Naast het geven van advies over uw loopbaan kunnen wij u ook loopbaanbegeleiding bieden. Hierbij zullen wij actief met u mee gaan zoeken naar een passende functie bij uw huidige óf een nieuwe werkgever.

Dit traject biedt medewerkers mogelijkheden om te groeien, maar ook werkgevers hebben hier voordeel bij. Een lager verzuim, een hogere arbeidsproductiviteit en meer werkplezier zijn namelijk resultaten, die behaald worden met advisering en begeleiding bij een loopbaan van een medewerker.

Vragen? Kom in contact met Puls !

Heeft u nog vragen over een 45 plus loopbaanadvies of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u (of uw organisatie) kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op! Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen, maar u kunt ook bellen of mailen.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.